Roca

Auto centar Roca d.o.o. poduzima sve mjere kako bi zaštitio zdravlje stranaka i zaposlenika tvrtke, te stoga podržavamo mjere suzbijanja širenja virusa COVID-19.

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite, o ograničenju rada u cilju suzbijanje širenja virusa COVID-19, od 20.03.2020. prodaja vozila nije u mogućnosti primati stranke na fizičkoj lokaciji, stoga smo uveli online prodaju te organizirali službu koja će u najkraćem mogućem roku odgovoriti na vaše upite!

Za sve informacije, ponude i kupnje, molimo Vas da nas kontaktirate na broj telefona 01 6194 160 ili elektroničkim putem na e-mail info@roca.hr.

Za prijem Vašeg vozila u servis obavezan je prethodni dogovor putem telefona 01 6194 160 ili elektroničkim putem na e-mail info@roca.hr.

Ovim putem Vas molimo da:


  • Poštujete savjete naših djelatnika
  • Dezinficirate ruke sredstvima koja su dostupna u našim prostorijama
  • Držite najmanju udaljenost 2 metra od naših djelatnika


Hvala na razumijevanju,
Auto centar Roca


Održavanje Dacia

Održavanje i popravci

Dacia vam nudi usluge prilagođene uporabi Vašeg vozila. Jednostavno odaberite uslugu koja Vam najviše odgovara.

Usluge Dacia jamče Vam sigurnost i bezbrižnost jer ih odlikuju:

  • poznata stručnost,
  • jamstvo na usluge,
  • kvaliteta obavljenog posla.

Naše standarde kvalitete naći ćete i u post-prodajnim uslugama. Za vaše redovno održavanje i servisne popravke u ovlaštenoj mreži Dacia nudimo jednogodišnje jamstvo za sve ugrađene rezervne dijelove i izvedene radove.

Originalni rezervni dijelovi Dacia

Originalni rezervni dijelovi Dacia proizvedeni su na temelju strogih tehničkih uvjeta i svi se redovno ispituju. Njihova razina kvalitete stoga je potpuno jednaka kvaliteti dijelova ugrađenih u nova vozila.

U svoje vozilo sustavno ugrađujte originalne rezervne dijelove i na taj način sačuvajte performanse vozila! Za održavanje i popravke obavljene u ovlaštenoj servisnoj mreži za ugrađene originalne rezervne dijelove dobit ćete i jamstvo.Auto centar Roca - Zagrebačka avenija 1, Zagreb

Radno vrijeme: 07 - 15 (privremeno radno vrijeme)

Tel: 01 6194 140 (prodaja), 01 6194 160 (servis)

E-mail:

Copyright © 2016-2020. Auto centar Roca. Sva prava pridržana.

Developed by Sto2

Održavanje
Održavanje
Probna vožnja Probna vožnja
Kako do nas Kako do nas
Kontakt
Kontakt